NJOFTIM

Të nderuar bashkatdhetarë, Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike i njofton bashkatdhetarët se ka filluar konsultimet publike për Projektligjin e Diasporës. Të pranishëm në këtë aktivitet do të jenë zyrtarë…

NJOFTIM

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim shoqatën kulturore “Iliria” nga Sllovenia, më 24 dhe 25 nëntor 2018 në Kopër  organizon manifestimin “Ditët e Kulturës Shqiptare në Diasporë”. Do…

NJOFTIM

Nga data 27 nëntor deri më 2 dhjetor, në Turqi mbahen aktivitete kulturore, në kuadër të “Ditëve të Kulturës Shqiptare në Diasporë”. Këto aktivitete, të cilat realizohen në  Stamboll, në…

NJOFTIM

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me Këshillin koordinues të shoqatave shqiptare në Austri, konkretisht në Vjenë, organizon Javën e kulturës shqiptare. Java e kulturës shqiptare fillon më…

1 2 8