Qendra kulturore në Zvicër

Është themeluar me Vendim Nr. 05/153, datë: 25.10.2013, i Qeverisë së Republikës së Kosovës, për themelimin e Qendrave Kulturore të Kosovës për Diasporën dhe Mërgatën në Zvicër;

Selia e QKKDM – së:
Eugen Huber-Strasse 19a 8048 Zurich

 

Aktivitetet

1 Qershori 2018 Zvicër

Të Premten me 1 Qershor në Qendren Kulturore të Republikës së Kosovës në Zyrih u Festua (1 Qershori) Dita ndërkombëtare e Fëmijëve, Zëra të gëzuar fëmijësh, dhe festë ishte të…