Njoftim

Të nderuar bashkatdhetarë,

Me moton “Të mësohemi të ecim shqip”, më 10 nëntor 2018, Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me shkollën shqiptare të vallëzimit “SHOTA”, në kuadër të Ditëve të kulturës shqiptare në diasporë, organizon aktivitetin për 25-vjetorin e themelimit të kësaj shkolle.

Vendi: Zvicër, Zurich, Restaurant Salmen, 8952, Schlieren, Dietikon

Data: 10 nëntor 2018
Koha:  18:00