Njoftim

Të nderuar bashkatdhetarë,

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike i njofton bashkatdhetarët se ka filluar konsultimet publike për Projektligjin e Diasporës. Të pranishëm në këtë aktivitet do te jetë zëvendësministri i MDIS-it z.Isni Kilaj si dhe anëtarët e Komisionit për Punë te Jashtme, Diaspore dhe Investime Strategjike Time Kadrijaj, Fitore Pacolli, Doruntina Maloku-Kastrati dhe Minire Hasani.

Vendi :Qendra e Kulturës së Kosovës

Data :  06.11. 2018

Ora : 19:00

Adresa: İsmet Paşa Mahallesi, Abdi İpekçi Cd. No:1, 34040 Bayrampaşa/İstanbul.

 

Vendi:  Oda e Shkëmbimit të Mallrave te Izmirit

Data:  09.11. 2018

Ora: 14:30

Adresa: Gazi Bulvarı No:2  İzmir