NJOFTIM

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Kosovës në Paris, shënon 20-vjetorin e paqes në Kosovë me një koncert të Filarmonisë së Kosovës, e cila do ta interpretojë veprën “Njeriu i armatosur – meshë për paqen”, dedikuar viktimave të luftës në Kosovë. Ky aktivitet mbahet në Paris.

Data: 22.5.2019

Koha: 19:30

Vendi: Hotel national des invalids / 75007 Paris , Francë