NJOFTIM

Njoftohen bashkatdhetarët në Francë se Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me shoqatën kulturo-artistike “Iliria”, organizon aktivitetin kulturor për Ditën e Flamurit. Kjo ngjarje kulturore organizohet në kuadër të “Ditëve të Kulturës Shqiptare në Diasporë”.

Data: 15.12.2018 –Bourg –en –bress

Koha: 19:00

Vendi: Salle de fete St.Denis les Bourg