NJOFTIM

Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Lidhjen Shqiptare në Botë për Gjermani, organizon manifestimin jubilar për heroin Gjergj Kastrioti Skënderbeu.

Data: 1.12.2018

Vendi: Gjermani –Landi Hessen,65187 Wieβbaden Teutonen Str.2a.

Gjithashtu, më 1.12.2018, Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me klubin sportiv  SC “Drita-Kosova”, për nder të 28 Nëntorit,  organizon një takim gjithëpërfshirës me shoqata kulturore dhe sportive shqiptare që veprojnë në Shtutgart, me organet komunale të qyteteve Ludwigsburg dhe Kornwestheim , si dhe me Konsullatën e Republikës së Kosovës në Shtutgart.

Data:1.12.2018

Koha:19:00.

Vendi: Restaurant Diamant në Hospitalstr.34,71634 Ludwigsburg

Ndërkaq, më 7.12.2018 , organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me klubin sportiv  SC.”Drita-Kosova”,  mbahet manifestimi kulturor për nder të Ditës së Flamurit.

Data:7.12.2018

Koha:19:00

Vendi: Kultur und Kongresszentrum Stuttgarterstr.65 70806 Kornwestheim.