Në Prizren koncert me muzike shqipe

Për nder të bashkatdhetarëve, organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me Komunën e Prizrenit, u dha një koncert me këngë e valle nga ansambli “Lidhja e Prizrenit” dhe ansambli “Agimi”, ku, përveç këngëtarëve të njohur, performoi edhe këngëtari Elinel.
Ky koncert u ndoq nga një numër i madh i qytetarëve.