Njoftim

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkorganizim me Lidhjen e Krijuesve Shqiptarë  në Mërgatë, në Gjermani, organizon në Offenbach festivalin tradicional  “Pavarësia poetike 2019”.   Ky aktivitet shënon njëmbëdhjetëvjetorin e…

Njoftim

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës në Vjenë dhe Këshillin koordinues të shoqatave shqiptare në Austri, organizon një koncert xhazi me këngëtaren e njohur…

Njoftim

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkorganizim me Konsullatën e Republikës së Kosovës në Frankfurt dhe shoqatën “Dardania”, organizon mbrëmje artistike për nder të Ditës së Pavarësisë së Kosovës….

7 Marsi në Malmë të Suedisë

Me rastin e 7 Marsit/Ditës së Mësuesit, Qendra Kulturore e Kosovës në Suedi, në bashkëpunim me Shoqatën e Mësuesve  Shqiptarë, e mbështetur nga MDIS-i, organizoi  një aktivitet kulturor, me ç’rast…

Të nderuar e të respektuar mësues

Në Ditën e Mësuesit kujtojmë përkushtimin  e mësuesve  jo vetëm në edukimin e fëmijëve, por edhe sakrificat e tyre për lirinë e popullit tonë. Kujtojmë mësonjëtoren e parë në Korçë,…

1 2 14