Ftesë: Konsultimet publike për Projektligjin e Diasporës në Suedi

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike i njofton bashkatdhetarët se kanë filluar konsultimet publike për Projektligjin e Diasporës. Pjesë e këtyre konsultimeve do të jenë edhe deputetët e Kuvendit të Kosovës, përkatësisht anëtarët e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike.

Më poshtë ju njoftojmë për orarin e takimeve në Suedi

20 tetor, Halmstad (Suedi)

Adresa: Smedvagen 27, Tronninge nga ora 17:30 – 20:30.