Koncert festiv në Kamenicë dhe Suharekë

Me rastin e ardhjes së bashkatdhetarëve , Komuna e Kamenicës dhe ajo e Suharekës, mbështetur nga  Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, organizuan koncerte  festive.

Para një numri të madh të bashkatdhetarëve, këngë të mirëfillta shqipe  këndoi grupi “Fisnikët”.

Këto koncerte u organizuan në kuadër të “Ditëve të Diasporës”.