Daily Archives: 11/06/2019

ËSHTË HAPUR APLIKIMI PËR KAMPIN DHE SHKOLLËN VERORE 2019 PËR FËMIJË NGA DIASPORA, KOSOVA DHE SHQIPËRIA

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, duke u mbështetur në  Ligjin nr.04/L-095 të Diasporës dhe Mërgatës, Planin e Veprimit të Punës për vitin 2019, projektet për mësimin plotësues në Diasporë, me qëllim të përkrahjes, ruajtjes, kultivimit të identitetit kulturor, gjuhësor dhe arsimor të mërgimtarëve, veçmas të fëmijëve të diasporës, organizon një kamp dhe një shkollë […]