Daily Archives: 08/06/2019

Zëvendëskryeministri Gashi merr pjesë në 30-vjetorin e shoqatës “Migjeni” në Lubjanë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, njëherësh ministër i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Dardan Gashi, ka marrë pjesë në 30-vjetorin e themelimit të shoqatës “Migjeni” në Lubjanë të Sllovenisë. Zëvendëskryeministri Gashi ka vlerësuar lart kontributin që kjo shoqatë ka dhënë për Kosovën nē vitet e vështira, kur liria ishte pak e prekshme. Gashi ka kujtuar se pjesë e […]