Daily Archives: 07/06/2019

NJOFTIM – Me rastin e akreditimit të ambasadores së Republikës së Kosovës në Mbretërinë e Suedisë

Njoftohen bashkatdhetarët se me rastin e akreditimit të ambasadores së Republikës së Kosovës në Mbretërinë e Suedisë, znj. Shkendije Geci Sherifi, Qendra Kulturore e Kosovës në Malmö, në koordinim me Ambasadën e Republikës së Kosovës në Stokholm, fton  përfaqësuesit e shoqatave dhe formacioneve të tjera të shqiptarëve në Suedi në një takim njohës, në të […]