Daily Archives: 05/06/2019

Zëvendëskryeministri Gashi për vdekjen e Rohan: Lamtumirë mik i dashur

Zëvendëskryeministri i Kosovës Dardan Gashi ka shprehur ngushëllime për ndarjen nga jeta të diplomatit Albert Rohan. Ministri Gashi i cili edhe ka punuar personalisht me Rohan gjatë procesit të negociatave në Vjenë, ka thënë se Rohan ishte një prej figurave kyqe të pavarësisë së Kosovës. Gashi ka thënë se Rohan ishte jo vetëm një ndërmjetësues […]

NJOFTIM – Kuizi i Diturisë Gleosdorf

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me Shoqatën e Mësuesve Shqiptarë “Naim Frashëri“ në Austri, organizon kuizin e diturisë me nxënësit e shkollës shqipe në këtë shtet. Kuizi mbahet në qytetin Gleosdorf. Qëllimi i mbajtjes së kuizeve të diturisë është nxitja dhe motivimi i nxënësve të mësimit plotësues të gjuhës shqipe  që të […]