Daily Archives: 03/06/2019

Mbahet takimi konsultativ për investimet në Energji

Me inicimin e zëvendëskryeministrit/ ministrit të Diasporës dhe Investimeve Strategjike Dardan Gashi, sot është mbajtur takimi konsultativ për Investimet e Energjisë në Republikën e Kosovës. Në takim pjesmarrës ishin përfaqësues nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, nga Korporata Financiare Ndërkombëtare, dhe përfaqësues nga bordi i ZRrE-së. Gjithashtu pjesë e takimit ishin Ministri i Tregtisë […]

NJOFTIM – Qendra Kulturore e Kosovës në Malmo Suedi

Ju njoftoj se me datë 09 qershor 2019  Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike në bashkëpunim me shoqatën kulturo artistike “DRENICA” do të organizoj Festivalin e Rapsodëve në Qendrën Kulturore të Kosovës në Malmo Suedi   Adresa:Qendra Kulturore e Kosovës Ostra Hindbyragen 26B  213 74 Malmo   Datë:09.06.2019   Ora 13.00