Njoftim

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike njofton se ka startuar me platformën “online” te ridizajnuar për regjistrin e diasporës, shoqatave dhe bizneseve.
MDIS-i u bën thirrje individëve, shoqatave dhe bizneseve në Diasporë që të regjistrohen përmes platformës “online”.

Regjistrohu tani

Foto galeriaMë shumë ...

Video galeriaMë shumë ...